Bünyamin Çiftçi, Kadın Esnaflarla Buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, Çayırova’daki kadın esnaflarla bir araya geldi.

Çayırova Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 07:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Çiftçi, ilçe ekonomisine katkı sunan kadın esnafların, Kadınlar Günü’nü kutlarken, gelecek dönem hayata geçireceği çalışmalardan da söz etti.

 

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir program gerçekleştirdi. Çiftçi ve beraberindeki AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez ve meclis üyeleriyle birlikte, kadın esnaflarla bir araya geldi. Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda ilk olarak Sarıdede ve Dönmez bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.  Selamlama konuşmalarının ardından Başkan Çiftçi’nin görev süresi boyunca hayata geçirdiği çalışmaların yer aldığı sinevizyon gösterimi yapıldı.

 

 

 

KADINLAR GÜNÜ’NÜ TEBRİK ETTİ

Sinevizyonun akabinde Başkan Çiftçi, Çayırovalı kadın esnaflara gelecek dönemde yapmayı planladıkları çalışmaları anlattı. Program sonunda Çiftçi, kadın esnafların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ederek, karanfil takdim etti. Program hakkında açıklamalarda bulunan Çiftçi, “Kadınlarımızın dokunduğu her iş kıymetleniyor, bereketleniyor. İlçemizin gelişimine katkıda bulunan kıymetli kadın esnaflarımızla bir araya geldik. Türkiye Yüzyılı’nda Çayırova’mıza yapacağımız vizyon projelerimizi konuştuk. Kadınlarımızın özverili emeğini, engin azmini ve kararlılığını gönülden tebrik ediyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.