AK Parti Kocaeli sıcağı sıcağına Defne’ye gidiyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, önceki gün iki ayrı depremle bir kez daha sarsılan Hatay’ın Defne İlçesi’ne, depremzedelere ihtiyaç malzemesi götürmek ve moral vermeye gidiyor.

Siyaset Yayın: 21 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 21.02.2023 14:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
SICAĞI SICAĞINA ZİYARET
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, bu akşam (21 Şubat Salı) 75 kişilik ekiple depremin etkilediği illerden Hatay’ın Defne İlçesi’ne gidiyor. 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş Depremi’nin en çok etkilediği bölgelerden biri olan Defne, dün akşam 6,4 ve 5,8 depremlerle bir kez daha sarsılmış, yeni can kayıpları ve yaralanmalar yaşanmıştı.
 
TALUS İKİNCİ KEZ DEPREM BÖLGESİNDE
AK Parti Kocaeli İl Başkanvekili Dr.Şahin Talus, 6 Şubat’tan sonra bölgeye gitmiş, Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te depremzedeleri ziyaret etmişti. Bu kez ilçe başkanları ve yöneticilerle 75 kişilik ekiple ikinci kez bölgeye gideceklerini belirten Talus, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, devletimizin tüm kurumları, hayır kuruluşları ve gönüllüler bölgede deprem yaralarını sarmak için tüm gücüyle çalışıyor”.
 
 
BÜYÜKŞEHİR İLK GÜNDEN BERİ ORADA
“Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz de depremin ilk gününden bu yana Hatay’ın defne ilçesinde kurduğu çadırkent ve yardım ekipleriyle depremzedelerimizin yanında. Bizim amacımız bölgeye lojistik destekle birlikte orada bulunan vatandaşlarımıza moral vermektir. Her zaman söylediğimiz gibi depremi yaşamış bir şehir olarak, dayanışmanın ne denli önemli olduğunu, bugün yanınızda dostlarınızı görmenin ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz. 
 
İLÇE BAŞKANLARI DA GİDİYOR
“İlçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımızla hep birlikte bölgede köylere de giderek bu dayanışmayı, depremzedelerimizin daima yanlarında olduğumuzu ve acılarını paylaştığımızı göstermek istiyoruz. Üç günlük bu ziyaretin ardından perşembe günü şehrimize döneceğiz”.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.