Başkan Bıyık, Esnafa Bayrak Dağıttı

Darıca Belediyesi, Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla ilçe genelini bayraklarla süslerken Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da esnafa Türk bayrağı dağıttı.

Darıca Yayın: 27 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 27.10.2023 19:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü Darıca’da büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Darıca Belediyesi tarafından ilçe genelinde ana caddeler ve kavşaklar Türk bayraklarıyla süslenirken hafta boyu da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da esnaflara Türk bayrağı dağıttı. Beraberinde AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan, ilçe yöneticiler ve belediye meclis üyeleri ile birlikte esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, hem esnafların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı hem de esnaflara camlarına asmaları için Türk bayrağı takdim etti. Başkan Muzaffer Bıyık, bütün vatandaşları da evlerine ve işyerlerine bayrak asmaya davet etti.

 

 

DARICA’YI 100. YILA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE BAYRAKLARLA DONATIYORUZ

Cumhuriyet’in 100’üncü yılında ilçeyi bayraklarla donatmak istediklerini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “29 Ekim’de ülkemiz 100 yaşına girecek. Tüm vatandaşlarımız gibi bizler de çok mutlu ve heyecanlıyız. Bu bayramda ilçemizi Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır bir şekilde süslüyor ve Darıca’yı bayraklarla donatıyoruz. Esnaflarımıza da şanlı bayrağımızı dağıtarak Cumhuriyet coşkusunu paylaşıyoruz. Bu vesileyle Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere, bizlere bu eşsiz mirası bırakan tüm kahramanlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyorum. Tüm yurttaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.