Adalet Bakanlığı açıkladı... Enkazlar bilirkişi sonrası kaldırılmaktadır

Adalet Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bilirkişi incelemsi yapıldıktan sonra enkazların kaldırıldığını açıkladı.

Gündem Yayın: 15 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 15.02.2023 12:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

ANKARA (İGFA) - Adalet Bakanlığı, bazı basın yayın organlarında "Deliller toplanmadan enkazlar kaldırılıyor" şeklinde haber yapılması üzerine açıklama yaptı

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, numune alma işlemlerinin Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis illeri ile Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde tamamlandığı belirtildi.

Söz konusu paylaşımda, "Bilirkişi çalışması ve numune alma işlemleri Cumhuriyet Başsavcılıklarımız nezaretinde etkin ve hızlı bir şekilde sürdürülmekte, bilirkişi incelemesi yapıldıktan sonra enkazlar kaldırılmaktadır" ifadeleri yer aldı.

https://twitter.com/adalet_bakanlik/status/1625776493090439170

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.