Çayırova Belediyesi’nden asfalt seferberliği

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 6 mahallede bozulan ve yeni yapılan yollarda asfalt seferberliği başlattı.

Çayırova Yayın: 03 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 03.08.2023 11:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çayırova Belediyesi vatandaşların konforlu ulaşımı için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yaz aylarına girilmesiyle birlikte asfalt yama ve asfalt serim işlerine hız kazandıran Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde asfalt seferberliği başlattı. Çayırova’da bulunan altı mahallede yapılacak asfaltlama çalışmaları kapsamında bozulan ya da yeni açılan yollar asfaltlanacak ve böylelikle vatandaşların ulaşım noktasında yaşadıkları sıkıntıların önüne geçilmiş olacak.

 

15 BİN TON ASFALT SERİLECEK

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hazırladığı program kapsamında, ilçedeki altı mahallede devam edecek asfaltlama çalışmaları yoğun bir tempoyla başladı. Belirlenen takvim çerçevesinde aralıksız bir şekilde devam eden çalışmalarda, ilçedeki altı mahallede belirlenen alanlara toplam 15 bin ton asfalt serilecek. Tamamlanacak çalışmaların ardından Çayırova’da yaşayan ilçe sakinleri daha konforlu ve rahat ulaşım sağlayacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.