“Ampute Messi” Gebze Ampute’ye Transfer Oldu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediyenin Ampute Futbol Takımı’na “Ampute Messi” lakaplı Barış Telli’yi transfer etti.

Spor Yayın: 13 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 13.02.2024 14:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları ile kurulan Gebze Belediyesi Ampute Futbol Takımı flaş bir ismi daha kadrosuna dahil etti. Belediye bünyesinde kurulan ve 2021-2022 yılları sahalarda müsabakalara katılan Gebze Belediyesi Ampute Spor Takımı gayretli mücadelesi sonucunda kısa sürede Süper Lig’e yükselmişti. Kadrosunda 3 Milli futbolcu bulunduran Gebze Belediyesi Ampute Spor Takımı bugün gerçekleştirilen imza töreniyle ‘Ampute Messi’ lakaplı Barış Telli’yi kadrosuna dahil etti. Güçlü kadrosuyla 2 yılda iki şampiyonluk yaşayan Gebze Belediyesi Ampute Spor Takımı’na dahil olan ‘Ampute Messi’ lakaplı Telli, yeni takımına tekrar şampiyonluğu yaşatmak için mücadele vereceğini belirtti.

 

BARIŞ TELLİ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK

İmza töreninde transferle ilgili konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebze Belediyesi olarak bir mutluluğu daha sizinle paylaşıyoruz. Ampute Spor Takımı’mız Süper Lig’de oynuyor ve başarılı şekilde yoluna devam ediyor. Ancak yeni bir kana ihtiyaç vardı. Bizler de Milli takım oyuncularımızda sporcumuz Barış Telli’yi aramıza katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Az önce sözleşmesini imzaladık. Yeni sezon itibari ile mücadelesini Gebze Belediyesi Ampute Spor Takımı’mızda sürdürecek. Barış Telli ile birlikte takımımız daha da güçlenecek ve şampiyonluğu yeniden göğüsleyeceğimize şüphemiz yok.

 

 

BEŞ YILDA ÜÇ BRANŞTAN 41 BRANŞA YÜKSELDİ

Gebze’nin geçtiğimiz beş yılda spora dair nasıl bir gelişim kaydettiğini görüyoruz. Beş yıl önce günlük 7 bin 500 gencin spor yapabildiği bir kent iken bugün günlük 75 bin gencin spor yapabildiği bir kent haline gelmiştir. Üç dört branşta mücadele verilen bir kentten 41 branşta mücadele verilen bir kent haline geldik. Gebze’de hem spora hem sporcuya hem de spor alt yapısına dair gelişmeler hızla devam ediyor. Bizler gençlerimize olan saygımızdan dolayı bu gayreti eksiltmeden yolumuza devam edeceğiz. Bugün gerçekleşen imza töreninin de takımımız ve sporcumuz adına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Transfer olan Milli Sporcu Barış Telli ise, “Öncelikle sayın başkanıma ekibine ve belediyemize çok teşekkür ederim.

 

YENİ TAKIMA YENİ KUPALAR KAZANDIRACAĞIM

Böyle bir imza töreni düzenleyerek beni aralarına kattıkları için çok mutluyum. Ayrıca belediyenin birçok dalında spora olan katkıları ve tesisleşme için de Başkanımıza ayrıca çok teşekkür ederim. Burada olmaktan çok mutluyum çünkü şampiyon bir takıma geldim. Yıllarca ampute futbolda şampiyonluklar yaşadım. Yeni takımıma kupa ve kupalar kazandırmak üzere mücadele edeceğim” şeklinde konuştu. Açıklamaların ardından imza töreni, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. 

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.