Trabzonlu Gençler İftarda Buluştu

Önceki dönem Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Ayar, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programı ile bu yılda Trabzonlu gençleri bir araya getirdi.

Gebze Yayın: 05 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 05.04.2023 12:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Eskihisar'da bulunan Güzide Restoran'da gerçekleşen etkinliğe yüze yakın isim katıldı.

 

Ayar, yaptığı konuşmada programa katılan herkese teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ayar, bu tür etkinliklerin devam etmesinin önemine değindi ve Gebze Trabzonlu Gençler olarak, gençleri bir araya getirmeye devam edeceklerini belirtti.

 

MUTLULUK DUYUYORUM

Abdulkadir Ayar, sözlerine şöyle devam etti; “Bugün burada hep birlikte, bir arada olmanın keyfini yaşıyoruz. Sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepimizin bildiği gibi, iftar sofraları bizim kültürümüzde çok özel bir yere sahiptir. Bir arada olmak, paylaşmak, birbirimizle sohbet etmek, bizim için çok kıymetlidir.

Bu özel günü birlikte geçirdiğimiz için çok teşekkür ederim. Organizasyonu gerçekleştirmemize yardımcı olan tüm arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Gösterdiğiniz ilgi ve katılım, bizim için çok önemli.

 

BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Bugün burada bir araya gelerek, sadece bir iftar yemeği yemiyoruz. Aynı zamanda, birbirimize destek olmak, birlik ve beraberlik içinde olmak için buradayız. Bölgemizi de yaşayan tüm Trabzonluların, birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğine inanıyorum. Sizlerle bir arada olmak, bizim için çok kıymetli. Bu birlikteliğimizi, bundan sonra da sürdürmek ve daha da güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız. Tekrar teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde, sağlıklı ve mutlu günler dilerim” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.