Başkan Kaya “Hazırız, kararlıyız”

AK Parti Gebze’de sandık müşahitlerine yönelik verilen eğitim programı tamamlandı. İlçe Başkanı Recep Kaya, “31 Mart’ta yine sizlerin desteği ve inancıyla yeni bir zafere imza atacağız.” dedi.

Siyaset Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 14:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Pazar günü gerçekleşecek seçim çalışmalarını sahada tüm hızıyla gerçekleştiren AK Parti Gebze, bir yandan da seçim günüyle ilgili hazırlıklarını da sürdürüyor. Bu kapsamda bir süredir devam eden sandık görevlileri ve müşahitleri eğitimi Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programla tamamlandı. Final eğitim programına AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı ve Adayı Zinnur Büyükgöz, İlçe Seçim İşleri Başkanı Ergün Kahraman, Teşkilat Başkanı Mehmet Ceylan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Öztürk, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları ile müşahitler katıldı.

 

BÜYÜKGÖZ’DEN TEŞEKKÜR

Gerçekleştirilen eğitim programının ardından programda konuşan Gebze Belediye Başkanı ve Adayı Zinnur Büyükgöz, “31 Mart’ta kadar kapı kapı gezmeye, gönüllere girmeye devam edeceğiz. Pazar günü de sandıklara sahip çıkacağız. Ben bu süreçte özveriyle çalışmalarını sürdüren tüm teşkilatımıza, sandık kurullarımıza teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta milletimizin iradesine sahip çıkacak siz değerli kurullarımıza kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

KAYA: “YENİ BİR ZAFERE AZ KALDI”

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ise eğitim programlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Diğer partiler sandıklara isim veremezken,  biz üçüncü tur eğitimlerimizi tamamlayarak seçimlere ve sandıklara sahip çıkmaya hazır olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Ak kadroları olarak her seçimde göstermiş olduğumuz başarıların tesadüf olmadığı da bundandır. Gebze’mizde yeni bir zafere az kaldı. 31 Mart’ta yine sizlerin desteği ve inancıyla yeni bir zafere imza atacağız. Milletimizin iradesine sahip çıkacak olan siz değerli sandık görevlilerimize gayretleriniz ve özverili çalışmalarınızı için  şimdiden teşekkür ediyorum. Ve Gebze Ak Parti olarak hem sandık görevlilerimiz, hem de tüm teşkilatımızın tüm kademeleriyle hazırız ve kararlıyız.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.