Atatürk Heykeli Bakıma Alınacak

Kocaeli Büyükşehir, kentteki manevi değerlerin bakımını gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Gölcük’teki Atatürk heykelinin de bakımı yapılacak.

Kocaeli Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 14:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentteki pek çok yapının bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Büyükşehir bu kapsamda Gölcük Değirmendere Çınarlık Meydanında bulunan Atatürk heykelinin bakımını yapacak. Mevsimsel şaertlar nedeniyle deforme olan heykel, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığındaki uzman ekipler tarafından aslına uygun bir şekilde bakıma alınacak. 10 gün sürmesi beklenen çalışmalar boyunca heykelin etrafı güvenlik önlemleri alınarak kapatılacak. Yapılacak çalışmalar kapsamında uzman ekiplerce boya dolgu ve vernik işlemleri uygulanacak. Bakım çalışması 17 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.