Kocaeli'de Yeni Hafta Yağmurlu Geçecek

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Kocaeli dahil bugün yurdun büyük bölümünde kuvvetli yağışın etkili olacağı kaydedildi. Sağanak dışında birçok bölgede yer yer fırtına şeklinde rüzgarın da etkili olacağının belirtildi.

Kocaeli Yayın: 12 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.03.2023 18:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara bölgesinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Buna göre sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı, genellikle mevsim normalleri civarında, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde normallerinin 8-10 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

 

YER YER FIRTINA ŞEKLİNDE RÜZGAR ETKİLİ OLACAK

Genellikle güneyli, yurdun kuzeybatısında zamanla kuzeyli yönlerden hafif ve orta kuvvette; Marmara'da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

 

KOCAELİ BU HAFTA YAĞMURLU OLACAK

Kocaeli yeni haftaya da yağmurla girecek. Bugün hava yağmurlu en düşük 9, en yüksek 11 derece olacak. Pazartesi, çarşamba ve perşembe günleri yağışlar devam edecek. Salı günü ise hava kapa bulutlu olacak.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.