Coşkunlar Yapı Açılışa Hazırlanıyor!

Gebze’nin en eski iş insanlarından Telat Coşkun, Coşkunlar Yapı ile yeni yerinde hizmet verecek.

Gebze Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 12:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Meslekte 40 yılı deviren Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi İş İnsanı Telat Coşkun 1500 metrelik yeni yerinde ticaret hayatına devam ediyor. Gebzeli gazetecilerle iş yerinde bir araya gelen Coşkun şunları söyledi: "Biz inşaat sektöründe yaklaşık 40 yıldır şirket olarak devam ediyoruz. Allah nasip etti böyle nezih, güzel bir yer yaptık. İnşaat sektöründe istenilen tüm malzemeler iş yerimizde mevcut. Biz eşim ve çocuklarımla beraber bir aile şirketiyiz. Çalışan personelimiz de birinci dereceden, yakınımız, akrabalarımız."

 

AÇILIŞ 7 MART'TA

"Yer kendimizin. Binamız 1500 metre. Katların hepsinde ürünlerimizi sergiliyoruz. İş yerimizde dünya markaları var. Gebze’den kazandık, Gebze’ye yatırdık. 7 Mart tarihinde saat 14.00’da resmi açılışımız olacak.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.