Kubilay ve Şayir'den Hayırseverlere "Vefa" Programı

Dilovası Kaymakamlığı ve Dilovası Belediyesi; eğitim, sağlık, spor ve sosyal hizmet alanlarında ilçeye katkı sunan hayırsever kurum, kuruluş ve sanayicileri "Vefa Buluşmasında" bir araya getirdi.

Dilovası Yayın: 26 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 26.10.2023 20:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in organize ettiği hayırseverlere "Vefa Buluşması" Güllüova Restaurant'ta işadamları ve sanayicilerin katılımı ile gerçekleşti. Programa Kaymakam Kubilay, Başkan Şayir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, DOSB Başkanı Mustafa Türker, GEBKİM Başkanı Vefa İbrahim Aracı, Gebze Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Miktat Aydın, kurum müdürleri ve sanayici, işadamları katıldı.   

 

YAPILAN TÜM HİZMETLERDE HAYIRSEVERLERİMİZİN KATKISI VAR 

Programın açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "İlçemiz adına yaptığımız tüm hizmetlere destek sunan değerli hayırseverlerimize "Vefa"nın İstanbul'da bir semt adı olmadığını hatırlatarak teşekkür etmek istedik. İlçemizde yaşanan tüm güzelliklerin arkasında muhakkak bir hayırseverimizin işadamlarımızın, sanayicilerimizin katkısı vardır. Çok şükür bu güne kadar kimden destek istediysek bizleri geri çevirmediler. Dilovası'nın geleceği için çocuklarımızın geleceği için her zaman destek verdiler. Hepinize ayrı ayrı ilçem ve halkım adına teşekkür ediyorum” dedi. 

 

SOYDABAŞ'TAN TEŞEKKÜR 

Daha sonra konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Soydabaş ise yaptığı konuşmasında "Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman hayırsever yatırımcılarımız ve sanayicilerimizin yanında olmaya çalıştık. Onların verdiği destekleri önemsiyoruz. Çalışmalarımıza katkı sunan bizlerin yanında olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.  

 

 

HAYIRSEVERLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ 

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ise konuşmasında; "İlçemizde başta eğitim olmak üzere, sağlık, spor ve sosyal yardım alanlarında değerli katkılar sunan işadamlarımızı, sanayicilerimizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Yaklaşık 30 yılı aşkın bir süredir ülkemizin bir çok bölgesinde görev yapan birisi olarak çalıştığımız her yerde hayırseverlerimize ayrı bir önem verdim. Birlikten kuvvet doğar mantığıyla yapılan hizmetlere katkı sunan siz değerli hayırseverlerimizle de bugün bir arada olmak benim için oldukça önemlidir. İki yıla aşkın zamandır Dilovası'nda görev yapıyorum. Bir çok alanda hayırseverlerimizin katkısına şahitlik ediyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve Dilovası Belediyemiz’in de emekleri ile ortaya çıkan hizmetlere sunduğunuz katkılar ve bizlerin yaptığı hizmetlere sunduğunuz destekler, gerek çocuklarımızın ve gerekse de ilçemizin gelişimine büyük katkı sağlamaktadır. Sağlık, spor ve sosyal hizmetlerin yanında özellikle "Eğitimde Marka Şehir Dilovası" vizyonuyla çıktığımız yolda sunduğunuz destekler içinde çok teşekkür ediyorum. Katkılarınızla her geçen gün daha da güzel işlere birlikte imza atıyoruz. Ayrıca Cumhuriyetimizin 100. yılında böyle güzel destekler vererek yanımızda olan hayırseverlerimizle gurur duyuyor ve ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.   

 

HAYIRSEVERLERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ 

Konuşmaların ardından Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir, hayırsever kurum, işadamları ve sanayiciler; Gebze Ticaret Odası Başkan Vekili Miktat Aydın, Çolakoğlu Metalurji AŞ. Adına DOSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker, GEBKİM OSB Başkanı Vefa İbrahim Aracı, Makine OSB Başkanı Sedat Silahtaroğlu, İMES OSB Başkanı Ahmet Tokkan, Altıntel Liman Kıvanç Boztepe, Diler Demir Çelik Fatma Tuba Yazıcı, Efesan Liman İlker Tuncer, HALK GYO Erdal Bekin, Jokey Plastik Hakan Özhuy, KMC Grup Güven Saraç, Kocaman Denizcilik Kadir Kocaman, Kolunsağ Muflon Mustafa Kolunsağ, Koster Yapı Cem Yelten, Kroman Çelik Yücel Odabaşı, Marmara Metal Hüseyin Öner, Marshall Boya Mehdi Elbok, Metroplast Asansör Levent Akdemir, Nuh Çimento İlker Avcı, Polisan Kimya Selçuk Denizhan, Sistem Makine İbrahim Çivici, Tosyalı Harsco Geri Kazanım Fatma Gül Ünal, Yılport Holding Remzi Cem Göktaş, Meclis üyesi Celal Çelik, Murat Erdoğan, 154. Nolu Taşıyıcılar Koop. Osman Aktaş, Obdan ailesi, Tülay Yanıkoğlu Yazıcı ve Züleyha Aktaş'a plaket takdim ettiler. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.