KO-MEK’ten imam ve müezzinlere ses eğitimi

Halk Üniversitesi KO-MEK, talep üzerine Karamürsel’de imam ile müezzinlere hitabet ve ses eğitimi veriyor.

Kocaeli Yayın: 09 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 09.02.2024 14:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toplumun her kesimine dokunarak Halk Üniversitesi olmanın gururunu yaşayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) şimdide imam ve müezzinler için diksiyon ve Türk Sanat Müziği eğitimi vermeye başladı. Karamürsel İlçe Müftülüğünün talebi doğrultusunda verilen eğitimlerde ilçede görevli müezzinlere sesi doğru kullanma, diksiyon ve Türk Sanat Musikisi eğitimleri veriliyor.

 

GÜZEL VE ETKİLİ KONUŞMA

İmam ve müezzinler için son derece önemli olan sesi doğru kullanma ve okunan Kur’an-ı Kerimi farklı makamlarda seslendirme eğitimi KO-MEK aracılığıyla alanında uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Ayrıca KO-MEK tarafından verilen eğitimlerde imam ve müezzinler için güzel ve etkili konuşma teknikleri de diksiyon eğitimiyle aktarılıyor.

 

FARKLI MAKAMLARDA TÜRK SANAT MUSİKİSİ

Üç aylık bir zaman diliminde verilecek eğitimler sonrasında imamlar ve müezzinler vaaz ve namazlarda daha etkili ve farklı makamlarda namaz kıldırıp vaaz verebilecek.  Türk Sanat Müziği derslerini oldukça verimli kullanan kursiyerler aynı zamanda eğitimciyle birlikte farklı makamları deneme ve öğrenme imkânı bulabiliyor.

 

BAŞVURU ADRESİ BİR TIK YAKININIZDA

44 Kurs merkezinde 379 farklı branşta eğitimlerine devam eden KO-MEK te ücretsiz eğitim alabilmek için online olarak www.komek.org adresinden istediğiniz branşlara başvuruda bulunabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.