Gebze'de Patlama, 2 Kişi Hayatını Kaybetti!

Gebze Pelitli'de bir fabrikada patlama oldu. İki kişi hayatını kaybetti.

Gebze Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 16:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde:

Bugün 112 Acil Çağrı Merkezine iletilen ihbara göre; Kocaeli ili Gebze ilçesi Pelitli mevkiinde bulunan bir fabrikada sanayi tüpünün patladığı bilgisi alınır alınmaz Vali Seddar Yavuz’un talimatları doğrultusunda bölgeye güvenlik güçleri, AFAD ve sağlık ekipleri yönlendirilmiştir.

Bölgeden alınan ilk bilgilere göre 2 vatandaşımızın patlama anında vefat ettiği, 6 kişinin de yaralı olarak çevredeki hastanelere sevk edildiği anlaşılmıştır.

Olay bütün yönleriyle incelenmekte olup, vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz."

Kısa sürede adrese giden ekipler, fabrikanın yönetim kurulu başkanı Osman Üçüncü ile işçi Ahmet Bali'nin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.