Darıca Belediyesi Deprem Bölgesi İçin Mobil Tuvalet Üretiyor

Darıca Belediyesi, deprem bölgesinde en büyük ihtiyaç olan mobil tuvaletler için de harekete geçti. Bir yandan hazır tuvaletleri gönderen Darıca Belediyesi, bir yandan da atölyelerde mobil tuvalet üretimine başladı.

Darıca Yayın: 14 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 14.02.2023 16:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca Belediyesi, tüm Türkiye’yi yasa boğan depremin yaralarını sarmak için tüm ekipleriyle ilk andan itibaren teyakkuza geçti. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaklaşık 100 kişilik ekiple birlikte deprem bölgesine giderken ekipler, arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarının yanı sıra altyapı ve üstyapı çalışmalarına da destek veriyor. Deprem bölgesine köy köy gezerek yardımda bulunan Darıca Belediyesi, hangi alanda ihtiyaç varsa canla başla çalışmaya devam ediyor.

 

 

DARICA’DA MOBİL TUVALET ÜRETİMLERİ BAŞLADI

Darıca Belediyesi deprem bölgesinde mobil aşevlerinin ardından en büyük ihtiyaç haline gelen mobil tuvalet üretimi için de harekete geçti. Belediyenin atölyesinde üretilen mobil tuvalet ve lavabolar, hızlı bir şekilde ihtiyaç olan bölgelere ulaştırılacak. Depremin yaralarını birlikte sarmak için hangi alanda ihtiyaç varsa o alanda aksiyon aldıklarını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı açıklamada “Deprem bölgesinde en büyük ihtiyaçlardan biri de tuvalet ve lavabo. Kendi atölyemizde mobil tuvalet ve lavabo üretmeye başladık. Mümkün olan en çok adette ve hızlı bir şekilde afet bölgelerine ulaştıracağız. Acımız büyük ama bu günleri hep beraber çok çalışarak hızla atlatacağız. Yaraları hep birlikte saracağız” dedi.

 

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.