Batı Yakası Yudum Kaşıkçı'nın Yanında

Kocaeli’nin Batı Yakası olarak tabir edilen Gebze ve ilçelerini gezmeyi sürdüren MHP Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, bölge halkından büyük destek görüyor. Kaşıkçı gördüğü ilgi karşısında, “14 Mayıs’ta hep birlikte başaracağız” dedi.

Siyaset Yayın: 10 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 10.05.2023 18:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, seçim çalışmalarını kentin batı yakasında tüm hızıyla devam ettiriyor. Her seçmene dokunmaya çalışan, her kesimin derdini dinleyen Yudum Kaşıkçı, günlük çalışmasına Çayırova ile başladı. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi bölgesindeki esnafı ziyaret eden ve sıkıntılarını dinleyen Yudum Kaşıkçı daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesi’nde şehit aileleri ve gazi yakınları ile bir araya geldi. 

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Yudum Kaşıkçı daha sonra Çayırova’ya döndü ve Fatih Caddesi esnafını gezdi. Esnafın sorunlarını bildiklerini belirten Kaşıkçı, “Sorunlarınız var, biliyoruz. Çözüm yine Cumhur İttifakı’dır” dedi. Yusuf Güler’in evine konuk olan Yudum Kaşıkçı, Çayırova Kent Konseyi Engelli Meclisi’nde de engellileri dinledi. Başkan Fikret Torun, kendilerini ziyaret eden ilk milletvekili adayı olan Yudum Kaşıkçı’ya teşekkür etti.

 

 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Çayırova programına yine bir ev ziyareti ile devam eden Yudum Kaşıkçı, Gümüşhane Kelkit Baba Konağı Köyü Derneği'nde dernek üyeleriyle bir araya geldi. Son olarak Çayırova Ülkü Ocakları’nın düzenlediği gençlik buluşmasına katılan MHP Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, burada meşaleler ve sloganlarla karşılandı. Menderes Caddesi'nde 150 kişilik genç grupla yürüyüş gerçekleştiren Yudum Kaşıkçı, “14 Mayıs'ta hep birlikte başaracağız” ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.