YKS’ye Giren Öğrenciler ve Velileri Yalnız Değil

Çayırova Belediyesi, YKS sınavı heyecanı yaşayan öğrencileri ve velileri yalnız bırakmadı. Belediye ekipleri, ilçe genelinde sınav yapılan 19 okulda ikram çadırı kurdu.

Çayırova Yayın: 17 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 17.06.2023 19:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çayırovalı vatandaşların her an yanında olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, öğrencilerin okul içinde, velilerin ise okul dışında ter döktüğü YKS sınavında da ilçe sakinlerini unutmadı. Bugüne kadar eğitime ve Çayırovalı gençlere her türlü desteği sağlayan Çiftçi’nin talimatları doğrultusunda harekete geçen ekipler, Çayırova’da YKS sınavı yapılan 19 okul önünde ikram çadırı kurdu. İkram çadırlarında öğrencilere sınav öncesi ve sonrası su, kek ve meyve suyu ikramı yapılırken, çocuklarını okul önlerinde bekleyen velilere ise sınav boyunca çay, su, kek ve meyve suyu ikram edildi.

 

GELENEK HALİNE GELDİ

Çayırova Belediyesi’nin her sınavda gelenek haline getirdiği bu uygulama, Çayırovalı veliler ve öğrenciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanıyor. Ekipler sınavın ilk oturumunda olduğu gibi, ikinci oturumunda da Çayırovalı ailelerin yanında olmayı sürdürecek. Çayırovalı vatandaşlar, kendilerine sağlanan bu hizmetten ötürü Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve belediye ekiplerine çok teşekkür etti.

 

 

 

“ÇAYIMIZI ALDIK BEKLİYORUZ”

Çayırova Mahallesi sakinlerinden Ruhi Güler, “Kızım sınava girdi onun için okul önünde bekliyoruz. Belediyemizin veliler için sağladığı hizmet benim çok hoşuma gidiyor. Çayırova Belediyesi bu konularda örnek, eşim de ben de çok memnunuz. Gittik çayımızı aldık bekliyoruz, bir sıkıntımız yok” dedi.

 

“İLK DEFA BÖYLE BİR HİZMET GÖRDÜM”

Akse Mahallesi sakinlerinden olan Eylül Karagöz ise, “Kızım sınavda, onu bekliyorum. Çayırova Belediyesi’nin bu hizmeti çok güzel bir şey, velileri de rahatlatmak açısından gerçekten çok güzel. Yıllardır Çayırova’dayım ben ilk defa böyle bir hizmet gördüm. Başkanımızı beğeniyoruz, gençlere yönelik kitap kahveleri olsun, gençlere bu yaz vermiş olduğu konserler, festivaller olsun bizler çok memnunuz başkanımızdan” ifadelerini kullandı.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.