Başkan Büyükgöz Muhtarları Ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Muhtarlar Günü’nde Gebze’nin muhtarlarını ağırladı.

Gebze Yayın: 20 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 20.10.2023 17:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başkan Büyükgöz, “Sizlerin desteğiyle mahallelerimizde hizmet seferberliğimizi sürdüreceğiz inşallah. En kalbi duygularımla Muhtarlar Gününüzü tebrik ediyor, toplantımıza teşriflerinizden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Muhtarlar Günü’nde Gebze’nin muhtarlarını ağırladı. Güzide Barış Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı programda ilçenin merkez ve kırsal mahallelerinin muhtarlarını ağırlayan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri ve muhtarlar katıldı. Selamlama konuşmasında ilçenin genelinde hayata geçirilen projeler ve hizmetlere ilişkin de bilgi veren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar hayatı sadeleştirmek, hayatı ve bürokrasiyi sadeleştirmek, kolaylaştırmak adına verdiğimiz çabalarımız devam ediyor. Bazı talepler hemen yerine gelmeyebiliyor bazen. Atılan adımların hukuk süreci ve imalat süreci oluyor. Bu süreçleri göz ardı ederek baştan savma yada eksik hizmet vermemek için oldu bitti mantığıyla yaklaşmıyoruz konulara. İstikrarlı çalışa azmiyle sorunu çözme yolunu takip ediyoruz. Sizlerin desteğiyle mahallelerimizde hizmet seferberliğimizi sürdüreceğiz inşallah.

 

 

MUHTARLARIMIZ DEVLETİN HALKA EN YAKIN HALKASI

En kalbi duygularımla Muhtarlar Gününüzü tebrik ediyor, toplantımıza teşriflerinizden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz’ün ardından selamlama konuşması yapan Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ise “Bugün sizin gününüz. Bugün sizin hizmetlerinizin kendi vicdanınızda muhasebe gününüz. Bugüne kadar yaptığınız güzel işleri değerlendirme günü. Zihinlerde ve gönüllerdesiniz. O nedenle cumhurbaşkanımız da tüm kurumlar gibi muhtarlığı en başa koyuyor. Çünkü halka hizmet eden devletin halka en yakın halkasısınız. Vatandaşımızın her türlü talebiyle yüz yüze kalan direkt olarak muhatap olan sizlersiniz. Gününüz kutlu olsun hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.