Saadetli Kadınlar Seçime Hazır

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı önceki gün seçim çalışmaları çerçevesinde Saadetli kadınlarla bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 09:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya önceki gün seçim çalışmaları çerçevesinde Saadetli kadınlarla bir araya gelerek seçim çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme yaptı. “Hanım kardeşlerimizi seçime hazır gördüm” diyen Çetinkaya: “Saadet Darıca olarak seçim çalışmalarımızı hızla devam ettiriyoruz. Bu bağlamda kadın kollarımız bizim için çok önemli. Seçim sürecinde en büyük destekçimiz onlar. Bugün bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk. Başka bir Darıca mümkün diyerek çıktığımız bu yolda inşallah hedefimize ulaşacağız” dedi. Hanım kolları da bilgilendirmeden dolayı Selim Çetinkaya ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.