Gebze Hal Binası'nda Yoğun Tempo

Kocaeli Büyükşehir’in Gebze bölgesine kazandıracağı sebze ve meyve halinde ilerleme oranı yüzde 70 seviyesine yaklaştı.

Gebze Yayın: 11 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2024 11:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İnsan odaklı hizmet anlayışı ile hareket ederek Kocaeli genelinde yüzlerce yatırımı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, devam eden projelerde ise hız kesmiyor. Bu bağlamda Büyükşehir’in Gebze bölgesine kazandıracağı sebze ve meyve halinde ilerleme oranı yüzde 70 seviyesine geldi. Gebze’de bulunan ve fiziki şartların yetersiz olması nedeniyle ihtiyacı karşılayamayan mevcut sebze ve meyve hali, Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’nde 25 bin metrekarelik bir alanda yapımı devam eden yeni yerine taşınacak.

 

A1 BLOKTA KENET ÇATI İMALATI

Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın kontrolünde hızlı bir ilerleme kaydeden ekipler, A blokta betonarme, zemin katta ise duvar imalatını tamamladı. A1 blokta kenet çatı imalatında sona gelen ekipler, bu blokla ile ilgili kısımda iç sıva ve dış mantolama imalatına devam ediyor.

 

TÜM BLOKLARDA EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA

B ve C blokta sandık depolarının betonarme imalatını tamamlayan ekipler, D blok çatı tabliyesinin ilerleme oranında yüzde 50 seviyesine geldi.  Bu kısımda betonarme imalatına devam eden ekipler, E blokta giriş yapısı betonarme imalatını büyük oranda tamamladı. Önümüzdeki günlerde A2 blokta çatı imalatına başlanacak.

 

ESNAF VE VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLECEK

Yakın bir zamanda hizmete sunulacak olan modern tesiste sebze ve meyvelerin sağlıklı ve güvenli koşullarda depolanması hem esnafın hem de vatandaşın yüzünü güldürecek. 3 ana binadan oluşan sebze ve meyve halinde 34 adet dükkân ve sandık depoları, dernek odası ve ofisleri, teknik hacimler, mescit, tuvaletler, büfe, berber, lokanta, çay ocağı, 68 TIR parkı ile 63 araçlık otopark alanı hal esnafı ve vatandaşlara hizmet verecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.