GEAK Ekipleri 3 Kişiyi Enkaz Altından Çıkardı!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatıyla Deprem bölgesine giden GEAK Ekipleri 3 Kişiyi enkaz altından çıkardı.

Gebze Yayın: 07 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 07.02.2023 14:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Gebze Belediyesi Arama Kurtarma ekibi GEAK, deprem bölgesine gitmişti. Arama kurtarma çalışmalarına başlayan ekipler Adıyaman’da enkaz altından üç kişiyi kurtardı.

 

Gebze Belediyesi Arama Kurtarma ekibi GEAK, deprem bölgesinde hayat kurtarmaya başladı. Adıyaman’da bir binanın enkazında çalışma yapan GEAK ekipleri iki çocuk ve Bir kadını enkaz altından çıkardı. Enkaz altından çıkarılan depremzedelere ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldılar.

GEAK  Ekipleri Deprem bölgesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

5-6 yaşlarındaki Zehra bebeğin GEAK ekipleri tarafından kurtarılma anını Gebze Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Enkaz altından çıkarılan bir melek… Zehra bebek hayata hoş geldin. Tüm GEAK ekiplerimizi tebrik ediyorum. Dualarımız ve desteklerimiz deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için…” ifadelerini kullandı.

 

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.