İtfaiyeden Dilovası’ndaki yangına müdahale

Dilovası ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada çıkan yangın, Büyükşehir itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Dilovası Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 18:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Türkiye’nin en önde gelen teşkilatları arasında yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Dilovası’nda bir fabrikada çıkan yangını kısa sürede söndürdü. Olay Dilovası ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada meydana geldi. Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikanın iş makinasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olaylara en kısa sürede müdahale etmesiyle adından söz ettiren Büyükşehir itfaiyesi, teknik donanım ve çalışmasıyla kısa sürede yangını söndürerek kontrol altına aldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.