Bedelli Askerlik Yerleri Belli Oldu!

Bedelli askerlik yapacakların sınıflandırma sonuçları belli oldu. Milli Savunma Bakanlığı, askerlik yerlerinin açıklandığını duyurdu.

Gündem Yayın: 25 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.01.2024 10:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

ANKARA (İGFA) -Milli Savunma Bakanlığı, 2024 yılında bedelli askerlik yapacakların sınıflandırma sonuçlarının yerlerini açıkladı. 

Bedelli askerlik hizmeti kapsamında 2024 yılında silahaltına alınacak yükümlülerin celp dönemleir ile birlik yerleri sınıfrlandırma kurulu huzurunda dışarıdam müdahaleye kapalı yazılım vasıtası ile belirlendiği kaydedilen açıklamada, sonuçların e-devlet ve askerlik şubelerinden öğrenilebileceği kaydedildi.

Talep edilmesi halinde celp dönemi değişikliğinin de kontenjan durumuna göre, e-devlet 'Askerliğim' uygulamasından  ve askerlik şubelerinden yapılabileceği duyuruldu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.