Darıca Belediyesi Deprem Bölgesinde Salgına Karşı Önlem Alıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını sarmak için tüm imkanlarını seferber eden Darıca Belediyesi, AFAD koordinesinde kurulan çadırlarda salgın hastalıklara karşı dezenfe çalışmalarını da sürdürüyor.

Darıca Yayın: 21 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 21.02.2023 14:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca Belediyesi, tüm Türkiye’yi yasa boğan depremin yaralarını sarmak için tüm ekipleriyle ilk andan itibaren teyakkuza geçti. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaklaşık 110 kişilik ekiple birlikte deprem bölgesine giderken ekipler, arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarının yanı sıra altyapı ve üstyapı çalışmalarına da destek veriyor. Deprem bölgesine köy köy gezerek yardımda bulunan Darıca Belediyesi, hangi alanda ihtiyaç varsa canla başla çalışmaya devam ediyor.

 

 

SALGINA KARŞI DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI

Halk sağlığını ön planda tutan Darıca Belediyesi, deprem nedeniyle evlerinden ayrılmak zorunda kalan ve oluşturulan güvenli alanlarda konaklayan vatandaşların sağlığını korumak için toplu kullanım alanlarında yaşanabilecek salgın hastalıklara karşı dezenfeksiyon çalışmaları da gerçekleştiriyor. Deprem bölgesinde farklı noktalarda AFAD koordinesinde kurulan çadır ve çevrelerinde periyodik olarak dezenfektasyon çalışmalarını yürüten ekipler vatandaşların sağlığının olumsuz yönde etkilenmemesi için çalışmalarını devam ettiriyor.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.