AK Parti Gebze SKM'ye Bakanlı Açılış!

AK Parti Gebze ilçe SKM binasının açılışı Sanayi ve Teknoloji bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla gerçekleşti.

Gebze Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 11:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Gebze bölgesinde partilerin Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışları ardı ardına gerçekleşiyor. Bu bağlamda Osman Yılmaz Mahallesi’nde kurulan Ak Parti Gebze ilçe SKM binasının resmi açılışı da tamamlandı. Programa katılan protokol üyeleri kısa bir konuşmalar gerçekleştirerek, yaklaşmakta olan 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın yeniden galip geleceğini, bu uğurda çalışmalarını gayretle, aralıksız sürdüreceklerini ifade etti. 

 

KOCAELİ BENİM İKİNCİ ADRESİM

Selamlama konuşmalarının ardından sözü alan Bakan Mustafa Varank, Gebze’de bulunan TÜBİTAK MAM’ın bünyesinde gerçekleştirilen "Aşı ve İlaç Geliştirme Kampüsü” açılışını işaret ederek, “Değerli kardeşlerim, Kocaeli benim ikinci adresimdi. Sık sık buraya açılışlar ve hizmetler vesilesiyle geldim. Bugün de sadece Kocaeli’ne değil tüm Türkiye’ye özellikle ilaç ve AR-GE çalışmalarında etki oluşturabilecek, bilim insanlarına hizmet edecek önemli bir yatırımın açılışına geldik."

 

 

KARARI HEP BİRLİKTE VERECEĞİZ

"İşte değerli kardeşlerim biz bugün nasıl ki böyle önemli bir tesisi sadece Kocaeli’ne değil Türkiye’ye kazandırmak için buradaysak aslında 21 senedir Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu ülkede taş üstüne taş koymak bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak, en güzelini milletimize getirmek için mücadele ettik. Bu 21 senenin sonunda önemli bir dönüm noktasındayız. 14 Mayıs’ta Türkiye olarak bir karar vereceğiz. Türkiye aynı kararlılıkla bu hizmet kervanına devam edecek mi, yoksa iş bilmeyenlerin, hiç bir şey üretmeden sadece demagoji yaparak siyaset yapanların yanında mı olacak? Türkiye kendi ayaklarının üstünde tam bağımsız bir ülke mi olacak yoksa birilerinin ağzına bakan bir ülke mi olacak işte bunun kararını hep beraber vereceğiz."

 

 

TOGG HERKESİ MUTLU EDİYOR

"Biz şuna inanıyoruz, nasıl 21 senedir, 15 seçimde bu aziz millet doğru kararı verdiyse inşallah bu seçimde de Allah’ın izniyle doğru kararı verecek. Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı olarak koltuğa oturtacak. Hep beraber başaracağız. Bakın Türkiye’nin otomobili aslında bu ülkenin 60 yıllık hayaliydi. Bugün sokağa çıktığında emin olun her bir vatandaşımız TOGG’u gördüğünde mutlu oluyor, gurur duyuyor. 60 yıl değil belki 200 yıldır zaferlere, başarıya hasretti Sayın Cumhurbaşkanımız bu ülkenin hak ettiği başarıları kazandırdı ve inanırsak neler başarabileceğimizi bizlere anlattı. TOGG bunlardan bir tanesi, TGC Anadolu bunlardan bir tanesi. 21 yıldır bu ülkeye kazandırdığımız eserler bunların bir nişanesi. Bizim istikametimizi bozmadan yolumuza aynı kararlılıkla devam etmemiz gerekiyor” dedi.

Bakan Varank konuşmasının sonunda partililerden yorulmadan, bıkmadan seçimin son dakikasına kadar çalışmaları için söz aldı ve açılışa katılan protokol heyeti ile birlikte AK Parti Gebze SKM’nin kurdelesini kesti. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.