Cumhur İttifakı Adayı Büyükgöz’den ‘İstişare’ Ziyaretleri

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den ‘istişare’ ziyaretleri.

Gebze Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 07:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den ‘istişare’ ziyaretleri. Seçim çalışmaları kapsamında toplumun hemen hemen her kesiminden vatandaşlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; beraberinde AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt, ilçe teşkilatı yöneticileriyle birlikte AK Parti İstişare Kurulu üyelerini ziyaret etti. Geçmiş dönem ilçe başkanları ve istişare kurulu üyeleri İrfan Ayar, Hasan Soba, Yılmaz Bayram, Metin Gökçe’yi iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Büyükgöz ve beraberindeki heyet ziyaretler kapsamında ayrıca; AK Parti 22. ve 23. Dönem Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, 24. Dönem Milletvekili Mehmet Ali Okur, 25. Dönem Milletvekili Cemalettin Kaflı’ya iş yerlerinde konuk oldu.

 

 

DENEYİM VE GÖRÜŞ PAYLAŞIMI

AK Parti’nin milletin hizmetkarı ve sevdalısı bir büyük aile olduğunun altını çizen Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Partimize gönül veren, çeşitli dönemlerde ve görevlerde katkı sunan AK Partili büyüklerimizin, kardeşlerimizin misafiri olduk. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde görüş ve önerilerini aldığımız, deneyimlerinden faydalandığımız kıymetli partililerimize misafirperverliklerinden ve katkılarından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.

 

 

BÜYÜKGÖZ’E BAŞARI TEMENNİLERİ

İnanıyorum ki; AK Parti’mizin her mensubunun katkısı, çabaları ve emekleriyle Gebzeli hemşerilerimizin teveccühüyle 31 Mart yerel seçimlerde üstün başarıyla Gebze’mizin adını taçlandıracağız inşallah” ifadelerini kullandı. Cumhur İttifakı Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden istişare kurulu üyeleri, yerel seçimlerde Başkan Büyükgöz’e başarılar diledi. 

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.