Başkan Büyükgöz, Ramazan’da İftarını Depremzedelerle Açacak

Gebze Belediyesi, Defne’de Ramazan ayı boyunda depremzedeler için iftar ve sahur programı gerçekleştirecek.

Gebze Yayın: 16 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.03.2023 09:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş ve 11 ilde büyük felakete neden olan depremin ardından yaraların sarılması için Hatay’ın Defne ilçesinde enkaz kaldırma çalışmalarının ardından Defneli vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için canla başla çalışan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ekibi Defne’de hayat normale dönene kadar sahadan ayrılmayacak.

 

BÜYÜKGÖZ DEPREMZEDELERLE İFTARINI AÇACAK

Depremin ardından geçen 40 günlük sürede hemen hemen her hafta deprem bölgesi Defne’ye giden Başkan Büyükgöz ve ekibi Ramazan ayında da iftarlarını Defneli vatandaşlarla birlikte açacaklar.

 

HERGÜN 1000 KİŞİLİK İFTAR VE SAHUR

Gebze Belediyesi tarafından Ramazan ayında yapılacak 1000 kişilik iftar ve sahur programıyla Defneli vatandaşlarla birlikte hem iftarını açacak hemde sahuru birlikte yapacaklar.

 

ÇOCUKLAR İÇİNDE ETKİNLİKLERİN YAPILMASI DÜŞÜNÜLÜYOR

Ayrıca Gebze Belediyesi’nin Ramazan ayında depremzede çocuklar içinde çeşitli eğlenceler düzenlemek için da çalışmalar yapıldığı öğrenildi.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.