Başkan Büyükgöz Vizyon Projelerini Gebzelilerle Paylaştı

Gebze Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde seçim beyannamesini kamuoyu ile paylaştı. Başkanın projeleri Gebzeliler tarafından tam not aldı.

Gebze Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 18:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır ve Cemil Yaman, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Programda konuşan Başkan Zinnur Büyükgöz: “Sağlam işler yaparak Gebze’nin şehircilik alt yapısını sağlamlaştırdık. Bu sağlam işler gün geçtikçe hayatımızı daha da kolaylaştıracak. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları yapılar, hizmetler için sağlam Gebze’nin alt yapısını geliştirdik. Gebze’de mülkiyet sorunu yok denecek kadar az. Gebze’de tapusu olmayan 4 bine yakın vatandaşımızın tapuları teslim edildi.”

 

 

POLEMİK SİYASETİ YAPMAYACAĞIZ

“Bütün kurumlarımızla uyum içinde çalıştık. Bakanlıklarımız ve büyükşehrimiz uyum içinde çalışmalarımız devam edecek. Kentsel yenilenme için tam zamanı. İmar alt yapısı tamamlanmış bir Gebze’de artık durmak yok. Hızla kentsel yenilenmeyi başarmamız lazım. Biz Polemik siyaseti yapmayacağız.”

 

 

KİRAZPINAR’A TOPLU KONUT MÜJDESİ

“Gebze’de imara dair hiçbir problemi bırakmak niyetinde değiliz. Bu yeni dönem deprem gerçeğine karşı kentsel dönüşümü ve yenilenmenin dönemi olacak. 320 dairelik toplu konut çalışması Kirazpınar bölgesinde yapacağız. 18 Kırsal Mahallelerde yeni imar yolları yapılacak.”

 

 

GEBZE’YE KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ

“Küçük sanayi sitelerinin olmayışı çok dile getiriliyor. TOKİ’den almış olduğum 400 dönümlük arazi üzerinde küçük sanayi sitesi tapusu alındı. İhale aşaması hazırlıkları devam eden bir proje. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Galericiler sitesi projesi. Yeni yeri bulduk. Bu alan büyükşehir belediyesi ile bu alan Gebzeliler ile buluşacak.”

 

 

GEBZE’YE YENİ OTOPARKLAR

“Gebze’de bir numaralı sorun ulaşım ve otopark sorunu çıkar. Bu anlamda bütün vaatlerimizde otopark alanını hassasiyetle ele aldık. 320 araçlık otopark üstünü de meydan olarak tekrar düzenlemiş olacağız. Marmara istasyonunda inan vatandaşlarımızın ihtiyacı olan Mustafa Paşa Meydanı’nın orada 180 araçlık bir otopark ve üstü de meydan olacak.” Dedi

Başkan Zinnur Büyükgöz daha sonra tüm projelerini kamuoyuyla paylaştı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.