Bıyık: ‘Türkiye yüzyılı gençlerin omzunda yükselecek’

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu ile birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla başarılı sporcularla söyleşi programında bir araya geldi.

Darıca Yayın: 18 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 18.05.2023 22:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Gençlerin sorularını yanıtlayan Başkan Bıyık, “Gençleri seviyor ve önemsiyoruz. Türkiye yüzyılı inşallah gençlerin omzunda yükselecek” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda her yıl başarılı gençlerle bir araya gelme geleneğin bu yıl da sürdürdü. Spordan sanata her alanda başarılı olmuş gençlerle Gençlik Koridoru projesi kapsamında buluşan Başkan Muzaffer Bıyık, gençlerle sohbet edip taleplerini dinledi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın da yer aldığı buluşmada gençler de tek tek söz alarak fikirlerini dile getirdi.

 

BAŞARILI GENÇ SPORCULARLA SÖYLEŞİ

Darıca Belediyesi e-spor merkezinde gerçekleşen söyleşiye Abdulbaki Kılıç (Futbol), Şan Karabekiroğlu (Futbol) Olcan Kiraz (Taekwondo), Alperen terzi (Boks), Berat Yıldız (Atletizm), Mürya Karayel (Triatlon) ve Salih Acay (Boks) katıldı. Etkinlikte gençlere yönelik projeler hakkında bilgiler veren Başkan Muzaffer Bıyık, sporcuların sorularını da tek yek yanıtladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide Başkan Muzaffer Bıyık, gençlerin her zaman en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

TÜRKİYE YÜZYILI GENÇLERİN OMZUNDA YÜKSELECEK

Türkiye yüzyılını gençlerle birlikte inşa edeceklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı gençler için seferber ediyoruz. İçerisinde bulunduğumuz bu merkez gibi daha birçok eseri gençlerimizin hizmetine sunduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gençlerin kendilerini daha iyi geliştirmeleri adına canla başla çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın da her zaman vurguladığı gibi Türkiye yüzyılı inşallah gençlerin omuzlarında yükselecek. Sizler gelecekte ülkemizi daha iyi noktalara getireceksiniz. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

TİPİOĞLU: ‘GENÇLER TÜRKİYE YÜZYILINA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu da gençlerin daha huzurlu ve mutlu bir Türkiye’de yaşaması için çalışacaklarını ifade ederek “Türkiye düne göre daha güçlüyse bu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesindedir. Cumhurbaşkanımız gençlere çok güveniyor ve önem veriyor. Gündemi yakından takip eden gençlerimiz de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerini ne kadar çok önemsediğinin farkında. Birileri her ne kadar Z kuşağı diyerek gençleri hor görse de bizler Teknofest kuşağı diyoruz. Gençlerimiz, Türkiye yüzyılına emin adımlarla yürüyor." dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.