Başkan Çiftçi’den Ramazan Bayramı mesajı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Çayırova Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 11:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bayramların birlik ve beraberliği kuvvetlendirdiğini aktaran Başkan Çiftçi mesajında şu ifadeler yer verdi:

“Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, bir bayrama daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlarımız gönül köprülerinin kurulduğu, muhabbet bağının arttığı, yüreklerin sevgiyle coştuğu özel günlerdir.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlarımızı en güzel şekilde değerlendirmeliyiz.

Bu vesileyle Çayırova’lı hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bu güzel bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini yüce Rabbim’ den niyaz ediyorum."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.