Bakan Işıkhan, Kocaeli’ye Geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, 5 Ağustos Cumartesi günü (yarın) Kocaeli’de olacak.

Kocaeli Yayın: 04 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 04.08.2023 10:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ŞEHİR BULUŞMALARI 2023
AK Parti, tarihi genel seçimlerin ardından yeni hedefleri için çalışmalara ara vermeden başladı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il ziyaretleri ve açılışları devam ederken bir yandan da AK Parti teşkilatları yeni dönemle birlikte saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda yaz döneminde yoğun bir saha çalışması yapan il ve ilçe teşkilatları, Ağustos ayı ile birlikte, gelenekselleşen “Şehir Buluşmaları” programlarının da startını verdi.
 

AK PARTİ’YE ÖNEMLİ KONUK
AK Parti Kocaeli’de hafta başından itibaren milletvekilleri ve partililer ilçe ilçe esnaf ve iş yeri ziyaretlerine başlamış, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve kanaat önderleriyle bir araya gelmişti. Bu çalışmalar ay sonuna kadar aralıksız devam edecek. Diğer yandan Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın belirlediği program kapsamında AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı 5 Ağustos Cumartesi günü (yarın) önemli bir konuğu ağırlayacak. 
 

YOĞUN PROGRAM
“Kocaeli 2023 Şehir Buluşmaları” programı kapsamında ilimize gelecek olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof.Dr.Vedat Işıkhan, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edip, saat 11.30’da AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyecek. Bakan Işıkhan’ın programında ayrıca Kocaeli Ticaret Odası’nda, iş dünyası ile buluşma da bulunuyor. Bu program saat 15.00’te başlayacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.