Çayırova'da Bayram 'Sevince' Boğdu

Çayırova Belediyesi'nin Sevince Mağazası, bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürüyor.

Çayırova Yayın: 23 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 23.06.2023 17:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News
Sosyal belediyecilikte hayata geçirdiği projelerle örnek olan Çayırova Belediyesi’nin Sevince Mağazası, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Açıldığı günden bu yana ihtiyaç sahibi ailelere sürekli hizmet veren Sevince Mağazası, Kurban Bayramı öncesinde de ailelere bayramlık alışverişi desteği sağlıyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar, erkek, bayan ve çocuk giyim bölümlerinin yer aldığı mağazadan beğendikleri kıyafetleri gönül rahatlığı alıyor.

Kurban Bayramı öncesinde mağazaya gelen aileler, hem çocukları hem de kendileri için bayramlık alışverişlerini gerçekleştirdiler. Mağaza görevlilerinin yakından ilgilendiği aileler, ayakkabıdan, pantolona, elbiseden, çoraba, gömlekten, cekete tüm kalemlerde sıfır kıyafet alışverişlerini yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Çayırovalı ihtiyaç sahibi aileler, uygulamadan oldukça memnun ve mutlu olduklarını dile getirdiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.