Darıcalı Boksör Dünya Şampiyonasına Katılacak

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün milli boksörü olan Emre Karaca, Mardin’de düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olarak Portekiz’de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na katılma ve ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

Spor Yayın: 13 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.07.2023 17:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın büyük önem verdiği ve destek olduğu spor alanında yatırımların meyvesini toplayan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, her geçen gün başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 

 

KİCK BOKS’TA ŞAMPİYONLUK

Darıcalı boksör Emre Karaca, Mardin’de düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olarak altın madalyanın sahibi oldu. Genç sporcu bu başarısıyla Portekiz’de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na katılma ve ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

 

UZUN ATLAMADA BİRİNCİLİK GELDİ

Mücadele ettiği her branşta madalyalara adeta ambargo koyan ve elde ettiği başarılarla ilçenin gururu olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nden bir güzel haber de atletizm branşından geldi. Konya’da düzenlenen TAF Türkcell Küçükler Ligi Final müsabakalarında Darıcalı sporculardan Ecrin Kuckar, uzun atlamada Türkiye birincisi olarak altın madalyanın sahibi oldu. Damla Nur Arslan, 60 metre engelli müsabakasında üçüncü ve Ceren Alkan ise 800 metrede Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldular.

 

 

OKULLARDAN TARAMA İLE SEÇİLDİLER

Atletizmde gelen başarı yüzleri güldürürken sporcuların 4 yıl önce okullarda yapılan tarama sonucu spora kazandırıldığı ve Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü ile şampiyonluğa uzandıkları belirtildi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da genç sporcuları tebrik ederek “Kick boks branşında sporcumuz dünya şampiyonasına katılma hakkı elde ederek bizleri gururlandırdı. Her branşta aldığımız başarılı sonuçlar bizleri mutlu ediyor. Ama en önemlisi de 4 yıl önce göreve başlarken okullarda yaptığımız taramalar sonucu spora kazandırdığımız gençlerin Türkiye şampiyonlukları kazanması oldu. Elinden tuttuğumuz gençlerin elde ettikleri başarı bizlere doğru yolda olduğumuzu ve ne kadar güzel bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bundan sonra da gençlerin her zaman elinden tutmaya devam edeceğiz” dedi

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.