Zinnur Büyükgöz’le Çalışmaktan Gurur Duyuyorum!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Tahir Büyükakın, “Zinnur Büyükgöz’le çalışmaktan gurur duyuyorum. Allah sayılarını artırsın” dedi.

Gebze Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 18:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Gebze Belediye Başkanı Cumhur ittifakı Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz’ün seçim beyannamesi ve vizyon projeleri programına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Zinnur Büyükgöz’de büyük bir ciddiyet ve hizmet aşkı gördüğünü dile getirerek şöyle konuştu: “Ben Zinnur Bey’e bakınca ciddiyet görüyorum. İşin ehli belediye başkanı görüyorum. Titiz, Millete hizmet için dertlenmiş bir yürek görüyorum. Neyi, Nasıl yapacağını, Hangi sırayla yapacağını, Neyi öne neyi arkaya alacağını çok iyi bilen, ciddiyetle çalışan, ne yaptığını bilen titiz, dertli bir hizmet adamı görüyorum. Ve böyle bir ilçe belediye başkanıyla çalışmaktan Elhamdülillah gurur duyuyorum. Rabbim sayılarını artırsın.”

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLA!...

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.