Darıca'da 10 Kişi Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı!

KOSKEM liderliğinde Kocaeli sahillerinde görev yapan Büyükşehir ekipleri Kurban Bayramı tatili haftasında 334 vatandaşı boğulmaktan kurtardı.

Darıca Yayın: 03 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 03.07.2023 14:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde görev yapan KOSKEM ekipleri, denize giren vatandaşların güvenliği için canla başla çalışıyor. Mavi bayraklı sahiller başta olmak üzere KOSKEM’in görev alanlarındaki plajlarda her yıl binlerce insan boğulmaktan kurtarılıyor. Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) geçtiğimiz Kurban Bayramı tatili haftasında 334 kişiyi boğulmaktan son anda kurtardı.

 

BAYRAM HAFTASINDA 334 KİŞİ KURTARILDI

İtfaiye Daire Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü’ne bağlı KOSKEM, sahillerde cankurtaranlık hizmeti veriyor. Ekipler hafta sonu da dahil olmak üzere her gün belirlenen sahillerde görev yapıyor. Cankurtaranlar bayram tatili günlerinde yine hayatları kurtardı. Kurban Bayramı tatili nedeniyle en yoğun günlerini geçiren sahillerde Cebeci’de 107, Kovanağzı’nda 8, Kumcağızda 92, Miço Plajı’nda 5, Kerpe’de 16, Sarısu’da 11, Seyrek’te 14, Bağırganlı’da 22, Karamürsel’de 39, Darıca ve Bayramoğlu’nda 10 kişi olmak üzere toplam 334 vatandaş boğulmaktan son anda kurtarıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.