Darıca ile Maraş arasında Deprem Kardeşliği

Darıca Belediyesi ile depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi arasında kardeş şehir protokolü imzalandı.

Darıca Yayın: 10 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.03.2023 17:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Depremin hemen ardından koordinatör olarak Dulkadiroğlu ilçesinde görev yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, imza protokolünün ardından hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Darıca Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm imkanlarını seferber ederken Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da deprem bölgesinde koordinatör olarak görevlendirildi. Darıca Belediyesi, yaraların sarılması için çalışmalar yaparken aradaki bağların daha da güçlenmesi için Darıca ile Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi arasında kardeş şehir protokolü imzalandı.

 

BIYIK: “SİZİ EN İYİ BİZ ANLARIZ”

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde çalışmaları koordine eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kardeş şehir protokolünü birlikte imzaladı. İmza töreninin ardından kısa bir açıklama yapan ve hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Muzaffer Bıyık, “Kıymeti başkanımızla birlikte Dulkadiroğlu’nun kalkınması için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştık. Bundan sonra da burada olmaya devam edeceğiz. Kardeşlik protokolümüzü de imzaladık. Kocaeli, Darıca depremi yaşayan ve bilen bir bölge. Sizi en iyi biz anlarız. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bu protokolle zaten güçlü olan bağlarımızı daha da güçlendireceğiz” diye konuştu. 

 

 

GÖNÜL BAĞINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay da Darıca Belediyesine destekleri için teşekkür ederek "Çok büyük bir felaketle karşı karşıya kaldık. Depremin ardından ilçe belediye başkanlarımız depremin hemen ardından bize çok büyük destek ve katkı sundular. Yaptıkları çalışmalar bizim için çok önemli. Bugüne kadar yanımızdan hiç ayrılmadılar. Bu gönül bağlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.