Dilovası’nın çınarları, tarih turunda

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 65 Yaş ve üstü vatandaşlara yönelik geziler düzenlemeye devam ediyor.

Dilovası Yayın: 29 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.11.2023 13:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel projeler ile büyük beğeni toplayan Dilovası Belediyesi, organizasyonlarına devam ediyor.  

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in talimatı ile gerçekleştirilen kültür turlarında ilçedeki 65 yaş ve üstü vatandaşlara İstanbul ve Bursa’nın tarihi ve kültürel mekanları gezdirilerek unutulmaz bir gün yaşatıldı.  

 

ONLARIN MUTLULUĞU İÇİN ÇABALIYORUZ 

65 yaş üstü vatandaşlarımızın memnuniyetinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir,’’65 yaş üstü büyüklerimizin moral ve motivasyonları için çabalıyoruz. Onlar mutluysa bizde mutlu oluyoruz. Onun için ilçemizdeki 65 yaş üstü vatandaşlarımızı bir araya getirerek, tarihi ve kültürel geziyle kaynaşmalarını ve tarihi mekanları gezmelerini sağlıyor, onlara unutamayacakları bir gün yaşatıyoruz. Gezi sonrası dualarını üstümüzden eksik etmeyen tüm 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ellerinden öperim” dedi. Tarih ve kültür gezisine katılan 65 yaş üstü vatandaşlar gezi sonrası Başkan Şayir ve ekibine teşekkür ettiler.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.