Darıca’nın yol ve kaldırımları yenileniyor

Darıca’da üstyapı çalışmalarıyla araç ve yayaların konforlu ve güvenli ulaşımına katkı sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Reşat Nuri Güntekin ve Gazi caddelerinde üstyapı yenileme Bayramoğlu Yelkenkaya Caddesinde ise yaya kaldırım çalışması yapıyor.

Darıca Yayın: 26 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.07.2023 11:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

DEVLET HASTANESİNE ULAŞIM

Farabi Devlet Hastanesine ulaşımın sağlandığı son derece işlek bir cadde olan Reşat Nuri Güntekin Caddesinde zamanla deforme olmuş asfaltı ve kaldırımları yenileyen Büyükşehir, trimer kazısı ile eskiyen, bozulmaların meydana geldiği ömrünü tamamlamış asfaltın kazısını yaptı. Kazının sökülen eski asfalt yerine 350 metrelik Cengiz Topel Caddesine kadar olan kısımda pmt ve binder asfalt serimi yapıldı. Caddenin her iki tarafına da mineral parke yaya kaldırımları yapılacak.

 

2,5 KM UZUNLUKTA YAYA KALDIRIMI

Toplu taşıma araçları tarafından da kullanılan Darıca’nın yoğun trafiğe sahip caddelerinden Gazi Caddesinin de üstyapısını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, Bayramoğlu plajına ulaşımın sağlandığı 2,5 km uzunluktaki Yelkenkaya Caddesinde yaya kaldırım imalatları yapılıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.