Merkez Prime Muhtarları Ağırladı

Gebze’de bulunan Merkez Prime Hastanesi, Gebze ve Darıcalı muhtarları ağırladı. Hastanenin sahibi Dr. Hakan Höbek, Merkez Prime’ı tanıtırken; Muhtarlar da verilen hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti.

Gebze Yayın: 08 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 08.03.2023 21:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Gebze’de faaliyet gösteren, Kocaeli ve İstanbul’dan da çok sayıda hastanın tedavi için başvurduğu kurum haline gelen Merkez Prime Hastanesi, geçtiğimiz aylarda açtığı konferans salonunda bölgenin STK’larını, odaları ve kanaat önderlerini ağırlamaya devam ediyor. Merkez Prime Hastanesi’nin son konukları Gebze ve Darıcalı muhtarlar oldu. Çok sayıda muhtarın katıldığı programda Merkez Prime’nin sahibi Dr. Hakan Höbek hastanedeki hizmetler hakkında bilgi verdi. 
 

MEMNUN KALDILAR
Depremin de masaya yatırıldığı ve afet planlarının anlatıldığı toplantının ardından muhtarlara hastanede kısa bir tur attırıldı. Muhtarlar, “Hastaneyi daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Gebzemize, böyle mükemmel bir hizmet kazandırdığı için Dr. Hakan Höbek’e ve ekibine çok teşekkür ederiz” diyerek duygularını dile getirdi. Resmi bir programda oldukları için katılamayan Dilovalı ve Çayırovalı muhtarlar ise başka bir gün hastanede ağırlanacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.