Sadettin Hülagü Darıca’yı karış karış gezdi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Darıca’da gün boyu ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden, esnafa kolaylıklar dileyen Hülagü, cami cemaati ile sohbetinde de Kocaeli’nin 20 yıldaki kazanımlarından bahsetti.

Siyaset Yayın: 18 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 18.04.2023 13:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Darıca’da gün boyu ziyaretlerde bulundu. İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı program kapsamında gündüz esnaf ziyaretlerinde bulunan ve vatandaşlarla sohbet eden Hülagü, “AK Parti milletin kurduğu partidir. Milletin partisidir. Milletin hizmetkârıdır. Dün olduğu gibi yarın da milletin gönlündeki yerini koruyacaktır” dedi.

 

ŞEHİR HASTANESİ ÖNEMLİ KAZANIM

İftar sonrasında da Darıca’da Kadir Gecesi programına katılan Sadettin Hülagü, cami cemaatiyle bir araya geldi. Şehir Hastanesi’nin Kocaeli için önemli bir yatırım ve kazanım olduğunu belirten Hülagü, “Cumhurbaşkanımızı geçtiğimiz gün ilimizde ağırladık. Şehir hastanemiz ile birlikte birçok yatırımın da açılışını gerçekleştirdik.

 

2,3 MİLYAR TL’LİK TOPLU AÇILIŞ

Şehir hastanemizin yanında diğer kurumlarımız ve belediyelerimizle birlikte toplam 2,3 milyar liralık yatırımın toplu açılışını yaptık. Halen devam eden de 3,8 milyar TL’lik yatırım var. Onları da tamamlayarak inşallah en kısa sürede hizmete alacağız” dedi. Hülagü vatandaşların merak ederek yönelttiği soruları da samimiyetle cevapladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.