Yeniden Refah Partisi'nin Cumhurbaşkanı Adayı Fatih Erbakan

Yeniden Refah Partisi resmi sosyal medya hesabından paylaştığı açıklama ile Cumhurbaşkanı adaylarının Dr. Fatih Erbakan olduğunu açıkladı.

Siyaset Yayın: 03 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.03.2023 09:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Dr. Fatih Erbakan kimdir?
1 Ocak 1979 tarihinde doğan Dr. Fatih Erbakan, Milli Görüş Lideri merhum
Prof Dr. Necmettin Erbakan’ın 3. çocuğudur., ortaokul eğitimini Ankara Merkez İmam Hatip Ortaokulu’nda tamamlamıştır. Lise eğitimini ise Ankara Ayrancı Lisesi’nde tamamlamıştır. Daha sonra Başkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü üstün başarıyla bitirmiştir. Yüksek lisans için İngiltere’ye gitmiş fakat annesi merhume Nermin Erbakan’ın vefatı dolayısıyla dönmek zorunda kalmış ve lisans eğitimini aldığı Başkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Aynı üniversitede Yönetim ve Organizasyon dalında doktora eğitimini alarak, DR. ünvanı almıştır.
 
23 Kasım 2018 Cuma günü 99 Kurucular Kurulu üyesi ile birlikte Yeniden Refah Partisi'ni kurmuştur. Kısa sürede 300 binin üzerinde üye kaydı yapan, türkiyenin en hızlı büyüyen partilerinden biri olmuştur. 
 
İyi derecede İngilizce bilen Dr. Fatih Erbakan, evli ve iki çocuk babasıdır.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.