Başkan Büyükgöz’den Asfalt Denetimi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda başlatılan asfalt seferberliği; mahallelerde, cadde ve sokaklarda hız kesmeden sürüyor.

Gebze Yayın: 17 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 17.08.2023 19:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Başkan Büyükgöz’den asfalt denetimi. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin mahallelerinde sıcak asfalt serim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda başlatılan asfalt seferberliği; mahallelerde, cadde ve sokaklarda hız kesmeden sürdürülüyor.

 

KONFORLU TRAFİK AKIŞI

Fen işleri ekiplerinin Barış Mahallesi Dr. Zeki Acar Caddesi ve bağlantılarında sürdürdüğü sıcak asfalt serim çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, araç ve yaya trafiğinin daha konforlu şekilde sürdürülmesi için Gebze’nin mahallelerinde asfalt ve üst yapı çalışmalarının belirlenen program dahilinde devam edeceği bilgisini paylaştı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.