Mustafa Yıldırım Güven Tazeledi

MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım'ın tek liste ile girdiği MHP Darıca 6. Olağan Kongresi'nde Başkan Yıldırım güvenoyu alarak göreve devam dedi.

Siyaset Yayın: 27 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 27.08.2023 12:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

kongrede bir konuşma yapan Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, kongrede partililere seslendi. Demirbaş şunları söyledi: “Kongremizde bir liste olması, birlik ve beraberliğin göstergesidir. Bu birlik ve beraberlik timsali yönetimlerimizle 2024 yerel seçimlerine var gücümüzle çalışacağınıza eminim. 2024 yerel seçimlerinin planlamasını yapan genel merkezimiz program talimatlarını ‘Diyar Diyar Anadolu’ sloganıyla önümüzdeki süreçte verecek.  Yerel seçimlerde gitmedik köy, mahalle, çalmadık kapı, sıkmadık el, girmediğimiz gönül bırakmayacağız. Tüm il genelinde var gücümüzle çalışarak, anlı ve şanlı Milliyetçi Hareket Partisi bayrağımızı daha da yukarı taşıyacağız. Bu vesile ile geçmiş dönem ilçe başkan ve yönetimlerinin teşekkür ederken; yeni seçilecek başkan ve yönetimine de başarılar diliyorum. Allah bizleri mahcup etmesin. Unutulmamalıdır ki Ülkücü Ülkücünün öz kardeşidir.”

 

 

İL YÖNETİMİ

Mustafa Yıldırım, Fatih Yeşilyurt, Fatih Muslu, Eyüp Ulusoy, Turan Güler, Ferit Ulu, Önder Çavuşoğlu, Uğur Yiğiter, Okan Yelenkaya, Feyzullah Kocagöz, Ekrem Yılmaz, Çağlar Kurt, Çağlar Kerim, Yüksel Aktepe, Adem Aydın, Onur Bilgin, Özcan Ekşi, Şengül Yıldırım.

 

DELEGE LİSTESİ

Murat Nuri Demirbaş, Mustafa Yıldırım, Havva Yıldırım, Zeynep Bilgin, Mustafa Coşkuner, Bahadır Tekin, Aysun Tekin, Mustafa Akkaya, Yunus Yılmaz, Ozan Karakaya, Ayhan Yılmaz, İbrahim Balkan, Engin Erol, Güngör Uzunoğlu, Belkız Uzunoğlu, Turan Kaytaran, Fikret Ağbaba, Eyüp Ulusoy, Mesut Ulusoy, Hatice Ulusoy, Selim Muslu, Yavuz Kaşıkçı, Çağlar Kurt, Önder Çavuşoğlu, İlhan Yaşar, Özcan Ekşi, Sezer Ekşi, Şaban Ekşi, Sedat Ekşi, Murat Ekşi, Ergün Ekşi, Yüksel Aktepe, Filiz Aktepe, Emre Polatel, Şener Karaman, Serkan Çelik, Cahide Ulusoy, İbrahim Velioğlu, Alparslan Yıldız, İsmail Kubat, Yusuf Kenan Polatel, Ertan Kürşat Azeri, Enes Bilal Aslan, Turan Güler, Derviş Erbaş, Aziz Töre, Umut Turgut, Berkan Demirbaş, Hakan Demirbaş, Özlem Demirbaş, Özkan Demirbaş, Kenan Demirbaş, Ayşe Demirbaş, Nurcan Çalcalı, Güler Meyve Demirbaş, Kayhan Kayahan, Uygar Çıplak, Okan Yelkenkaya, Enes Sarı, Erdal Bayguş, Halil Pilavcı, Feyzullah Kocagöz, Fatih Yeşilyurt, Abdurrahman Muslu, Elif Demirci, Resul Uzun, Onur Bilgin, Ferit Ulu, Uğur Yiğiter, Adem Altun, Melih Terzi, Ekrem Yılmaz, Hasan Akbaba, Nizamettin Ulu. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.