Coşkunlar İnşaat’a Görkemli Açılış

Gebze Bölgesinde İnşaat sektöründe marka haline gelen bölgenin en güçlü Yapı Marketlerinden birisi olan Coşkunlar Yapı Market düzenlenen törenle açılışını yaptı. Sultan Orhan Mahallesi’nde showroomlarını açan Coşkunlar Yapı Market bu alanda iddialı...

Gebze Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 16:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Coşkunlar Yapı Market’in açılışına; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, CHP Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, eski bakanlardan Fikri Işık, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Belediye Başkan adayları Sadık Güvenç, Kamil Ergün, STK ile Kültür Dernekleri Başkanları, AK Parti ilçe Başkanı Recep Kaya, CHP ilçe başkanı Gökhan Orhan ve çok sayıda iş insanı ve davetli katıldı.

 

 

40 YILLIK TECRÜBE İLE

Açılışın ilk konuşmasını yapan Coşkunlar Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Telat Coşkun, firmalarının 40 yıllık serüveninden kısaca bahsederek yeni yatırımlarla hizmet ağını geliştirdiklerini bölgede bulunan şubelerine Yapı Market eklediklerini söyledi. Coşkun açılışı yapılan showroom içerisinde inşaat ve yapı sektöründe faaliyet gösteren yeri ve bayancı firmalarının ürünlerinin teşhir edildiği alanlar bulunduğunu belirterek konuklarına katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’de yaptığı konuşmada bu tarz yatırımların Gebze ekonomisine büyük katkı sunduğunu belirterek Coşkunlar ailesini tebrik etti.

 

 

MİLLETVEKİLLERİ COŞKUN AİLESİNİ TEBRİK ETTİ

Açılışta bir son konuşmayı yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Telat Coşkun ve aileyi yakından tanıdığını belirterek hem tebrik etti hem de ailenin önümüzdeki süreçte yeni yatırımlara imza atacağına inandığını söyledi. Firmanın aile işletmesi olması sebebiyle yıllarca Gebze’ye hizmet edeceğinin de altını çizdi.

 

CHP’nin Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’de konuşmasına Coşkun ailesini tebrik ederek başladı. Gebze’nin bütün ekonomik sıkıntılara ve koşullara rağmen, hizmet alanını genişleten, yatırım yapan, istihdama yönelik adımlar atan bir bölge olduğunu dikkat çekti. Çiler, “Coşkun ailesine başarılar diliyorum. Kendilerini tebrik ediyorum. Açılışa katılan kadınların 8 Mart Dünya Emekçiler Günü’nü tebrik ediyorum. Yaklaşan Ramazan’ın ülkemize hepimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

 

KURDELEYİ PROTOKOL KESTİ

Açılışta Gebze Müftüsü Mahmut Çakır dua etti. Çakır açılan işletmenin hayırlı ve bereketli olmasını temennisinde bulundu. Duanın ardından törene katılan yöneticiler kurdeleyi keserek açılışı yapılan binayı bir süre gezdiler. Telat Coşkun çok katlı showroom ile ilgili bilgiler aktarırken, açılışa katılan konuklara ikramlar yapıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.