Büyükgöz: Gebze’mizi Türkiye Yüzyılına Hazırlayacak Projelere İmzamızı Atacağız

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gebze Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 22:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Büyükgöz: Gebze’mizi Türkiye Yüzyılına Hazırlayacak Projelere İmzamızı Atacağız Yazı Caddesi esnaflarına konuk olan Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Siz değerli hemşerilerimizin ve esnaf kardeşlerimizin de artan desteğiyle ikinci dönemde de Gebze’mizi Türkiye Yüzyılı’na taşıyacak, kentimize bir kat değer katacak projelere de el birliğiyle imza atacağız inşallah” dedi

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Cumhur İttifakı bileşeni partilerin yöneticileri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Yazı Caddesi esnaflarını dükkanlarında ziyaret eden Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hayırlı işler temennilerini iletti.

 

 

ESER SİYASETİYLE GEBZE’MİZE HİMZETE DEVAM

Yazı Caddesi esnafları ve alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Büyükgöz, yaklaşan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak destek istedi. “Hamdolsun Gebzeli hemşerilerimizin bugüne kadar ki destekleriyle sağlam işlere imzamı attık” diyen Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Gebze’mizin kronikleşen sorunlarını bir bir çözerken diğer yandan eser ve hizmet siyasetiyle her yaştan hemşerimize hitap edecek projeleri hayata geçirdik.

 

 

GEBZE’Yİ TÜRKİYE YÜZYILINA TAŞIYACAK PROJELER

Siz değerli hemşerilerimizin ve esnaf kardeşlerimizin de artan desteğiyle ikinci dönemde de Gebze’mizi Türkiye Yüzyılı’na taşıyacak, kentimize bir kat değer katacak projelere de el birliğiyle imza atacağız inşallah. Bu hoş sohbetinizden ve konuk severliğinizden ötürü sizlere şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Yazı Caddesi esnafları da Başlan Büyükgöz’e seçim çalışmalarına ve belediye hizmetlerinde başarılar diledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.