Köseler Mahalle Konağı Yakında Hizmette

Dilovası Belediyesi, yeni sosyal yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. Diovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in 2019 seçim beyannamesinde yer alan ve mahalle sakinlerinin ortak talebi olan Köseler Mahalle Konağı’nda çalışmalar son aşamaya geldi.

Dilovası Yayın: 25 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.12.2023 14:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

“MAHALLE KÜLTÜRÜNÜ YENİDEN CANLANDIRIYORUZ” 

Mahalle Konakları’nın mahallelerdeki dayanışmayı arttıracağının altını çizen Başkan Şayir; bizi biz yapan değerlerin en önemlisinin toplumsal birlikteliğimiz olduğunu, bu doğrultuda ise Mahalle Konakları’nın önemli bir işlevi olacağını söyledi. 

 

"SOSYAL HAYATA KATKI SAĞLANIYOR" 

Mahalle Konakları’nın ilçenin standartlarından birisi olduğunu dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Tüm mahallerimizde her yaştan insanımızın faydalanacağı konaklar inşa ediyoruz. Bu kapsamda Köseler Mahalle Konağı’nın yapımına da devam ediyoruz. İlçemize kazandırdığımız mahalle konakları vatandaşlarımızın pandemi sonrası sosyal yaşamlarına birlik ve beraberlik içinde katkı sağlamaktadır. Köseler Mahalle Konağımız 330m2 alan üzerinde 335 m2 kapalı alana sahip olacak” dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.