Günübirlik kar keyfi Kocaeli Aytepe Park’da

Kış bitmeden, kar keyfini kaçırmamak istiyorsanız Kocaeli’deki Aytepe Park’ı mutlaka görmelisiniz. Kocaeli’nin Başiskele ilçesindeki Aytepe Park, tüm güzelliğiyle günü birlik ve konaklamalı olarak kar keyfi sunuyor.

Kocaeli Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 19:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

950 metre rakımlı Aytepe Park’ta kızak pisti, trekking, zipline, çadır kamp ve konaklama imkanlarından yararlanabilirsiniz. Taş ve ahşap evler, merkezi ısıtmanın yanı sıra şömine ve kuzine sobaları ile harika bir keyif olanağı sunuyor. Aytepe Park’taki çeşitli aktiviteler var. Kış sporunun vazgeçilmezi kızak keyfi, kar yürüyüşü ve eşsiz manzaralar güzel bir gün geçirmenizi sağlıyor. Tesisin sahibi Sedat Karaaslan, “Kış bitmeden, kar keyfini yaşamak için gönül rahatlığıyla tesisimizi tercih edebilirsiniz. Deneyimli ve güler yüzlü personellerimiz ve kaliteli hizmet anlayışımızla sizleri bekliyoruz” dedi. Aytepe Park iletişim; 0262 345 0098 – 0530 3086521

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.