Darıca’da Öğretmenlere Özel Kutlama

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde örnek bir uygulamaya imza atan ve Darıca genelindeki bütün okullara giden Darıca Belediyesi, yaklaşık 3 bin 750 öğretmeni tek tek ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Darıca Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 16:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Darıca Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde örnek bir uygulamayla öğretmenlerin mutluluğuna ortak oldu. Eğitim camiasını ve öğretmenleri önemsediğini her fırsatta dile getiren ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile sürekli işbirliği içinde olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde de farklı bir çalışmaya imza attı.

 

HER OKUL ZİYARET EDİLDİ

Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçe genelindeki bütün okullar tek tek ziyaret edildi. Devlet okulları ve özel okullar ayrımı gözetmeden ilçedeki bütün okullara giden Darıca Belediyesi, öğretmenleri yalnız bırakmadı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, okulları gezerek öğretmenler odasına konuk oldu ve öğretmenlere çiçek hediye ederek öğretmenler gününü kutladı.

 

 

BÜTÜN BİRİMLER SAHADAYDI

Başkan Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra başkan yardımcıları ile birlikte bütün birim müdürleri ayrı gruplar halinde bütün mahallelerde tek tek okulları ziyaret ettiler. Darıca’daki bütün okullara giden ekipler, tek tek bütün öğretmenleri ziyaret ederek çiçek hediye edip öğretmenler gününü kutladı. Öğretmenler odasında her öğretmene hediye takdim eden Darıca Belediyesi yetkilileri Başkan Muzaffer Bıyık’ın selamını ilettiler.

 

 

BIYIK ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da öğretmenleri ziyaret ederek hediye takdim edip öğretmenler gününü kutladı. Öğretmenlerin büyük bir fedakârlık ve özveriyle çalıştıklarını belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Türkiye Yüzyılı çerçevesinde ilim irfan sahibi nesillerin yetiştirilmesinde mihenk taşı olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştiren öğretmenlik mesleği, en kutsal mesleklerdendir. Büyük bir özveriyle ve fedakarlıkla ülkemizin dört bir yanında canla başla çalışan öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Gelecek nesillerin yetişmesinde ve topluma faydalı olmalarında öğretmenler, önemli bir rol üstlenmektedir. Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk de ‘Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ diyerek öğretmenlik mesleğinin önemini vurgulamıştır. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün, tüm öğretmenlerimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve okul müdürleri de ziyaretler nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerini unutmayan Başkan Muzaffer Bıyık ve ekibine teşekkür ettiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.