Marmaraları Kadınlar Bursa'ya Çıkarma Yaptı!

Türkiye genelinde ilgi çeken Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi Birliği büyümeye devam ediyor.

Yayın: 02 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 02.04.2023 13:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan, yeni paydaş Bursa Gürsu Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Sümeyye Işık’a yaka kartını bizzat takdim etti.

 

MARMARA’DAN DÜNYAYA

Kocaeli’de kurulan ve kısa sürede hem bölgesinde, hem de ülke genelinde ilgi uyandırmayı başaran Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi Birliği’ne Edirne’den sonra Bursa’dan da yeni paydaş geldi. Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan, yeni paydaş Bursa Gürsu Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Sümeyye Işık’a önceki gün yaka kartını bizzat Bursa’da takdim etti. Kadın girişimcilere markalaşma ve yeni pazarlar oluşturma çalışmalarında destek olan, bu doğrultuda Migros, Taze Direkt, Property Expo İstanbul gibi dünya pazarında yer edinmiş markalarla işbirliği sağlayan Birlik, aynı zamanda Tryp By Wyndham, The Ness Otel, özel okullar ve restoranlara ürün tedariki de sağlayarak kadın girişimci paydaşlara ekonomik anlamda ciddi katkılar da sağlıyor. 

 

BURSA’DA ÖNEMLİ KATILIM

Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan, yeni paydaş Gürsu Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooparatifi Başkanı Sümeyye Işık’a yaka kartı ve hoşgeldin plaketini Gürsu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda takdim ederken, katılımlarından dolayı Işık’a ve ekibine teşekkür etti, “Birlikte daha güçlü olacağız” mesajı verdi. Işık da yaptığı konuşmada Birlik’e seçildikleri için Özcan ve Birlik Yönetimine teşekkürlerini ileterek, birlikte gerçekleştirecekleri proje ve çalışmalar ile kadın emeğinin hak ettiği yere ulaşacağını kaydetti.

 

 

BURSA’DA ÖZEL ZİYARETLER

Öte yandan Üst Birlik Başkanı Özcan ve beraberindekiler Bursa’da bir dizi program ve ziyaretler de gerçekleştirdi. Bursa’nın önemli çini ve seramik sanatçılarından Şebnem Tuna’nın atölyesine ziyaret bunlardan biriydi. Ziyarette Başkan Nuket Özcan ve birlik üyesi girişimci kadınlar, Tuna’nın çini ve seramik atölyesini inceleme fırsatı bularak, kendisinden eserleri hakkında bilgi aldılar. Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan, Şebnem Tuna’nın tüm kadınlara örnek olduğunu, kadın girişimi ve emeği açısında çok önemli bir işe imza attığını vurgulayarak Tuna’ya çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

 

HER YERDE TAKDİR EDİLİYOR

Bursa’da bir başka ziyaret ise yenidoğan çocukar için tekstil ürünlerinin üretimini gerçekleştiren Dilek Bölükbaşı’nın atölyesine gerçekleştirildi. Bölükbaşı’nın bebekler için ürettiği ürünleri inceleme fırsatı da bulan Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan, “Türkiye’nin neresinde olursa olsun, üretime katılan, ülke ekonomisine katkı sağlayan bütün kadınlara ulaşmak, onların fikirlerinden ilham almak ve kendi içimizde bu fikirleri bütün paydaşlarımızla paylaşarak onlara ışık olmak istiyoruz. Bursa’daki ziyaretlerimiz bu anlamda çok faydalı ve verimli oldu. Kocaeli’de kurulan Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği’nin başarılı çalışmalarının gittiğimiz her yerde takdir edilmesinden ayrıca çok mutluyuz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.