Talus “Doğruları konuşuyoruz”

CHP’li Muhip Kanko’nun ‘yakışmadı’ açıklamasına Talus’tan tokat gibi cevap.

Siyaset Yayın: 05 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 05.05.2023 23:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AÇIK HASTANEYİ KAPALI GÖSTERME ÇABASI
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin günde 3 bin 500 hastaya hizmet vermesine rağmen, CHP Milletvekili Adayı Muhip Kanko’nun başını çektiği bir grup tarafından ‘kapalı’ gibi gösterilmesine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus tepki göstermiş, “Zaten açık olan hastaneyi açın diye eylem yapıyorlar” demişti. Talus’un cevabı Kanko’nun hoşuna gitmedi. Bir gazeteye konuşan Kanko, Başkan Talus’un kendisine cevap vermesinin yakışmadığını, Bakanlık’tan yanıt beklediğini belirtti.


 

CHP’Lİ KANKO’DAN, AKILALMAZ ELEŞTİRİ
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, bu açıklama üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kanko’ya yüklendi. Doğruları konuşmalarının Kanko’yu rahatsız ettiğini belirten Talus, “Muhip Kanko, sopalı pankartla eylem yapıp vatandaşı yanıltmak sana yakışıyor da, doğruları konuşmak neden bize yakışmasın! Deprem anında bile ameliyat yapılabilir, tam donanımlı bir sağlık kompleksini, senin gibi bir bilim insanına çok büyük diye eleştirmek yakışıyor da, açık hastaneye kapalı diyorlar, inanmayın demek neden bize yakışmasın?” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.